Как се поръчва?

Как се поръчва продукт от магазина?

Поръчването от онлайн  магазин "Маркита" става по следния начин:

1. Изберете продукта, който желаете да закупите

2. Натиснете бутона "Купи"

След като натиснете бутона, ще се отвори прозорец с надпис "количка", в който ще получите потвърждение, че продуктът е добавен в количката.

Можете да променяте количеството с бутоните  "+" и "– "  или да го изтриете, като поставите отметка в прозорчето "изтрий". След като сте приключили с промените натиснете бутона "актуализирай" за да се запишат всички промени по поръчката. Ако желаете да прибавите още продукти в кошницата, трябва да действате по същия начин. 

При поръчката на тръби, винкели, плексиглас и текстолит е възможно да Ви бъдат отрязани по ваш размер. В този случай е необходимо в коментара на поръчката да уточните точните размери.

Нашият съвет: Моля, при възможност, въвеждайте данните си на кирилица, за да няма недоразумения с объркани или данни за фактура или адрес.

3. Когато сте готови с избора си на продукти натиснете бутон "поръчка" и попълнете необходимите данни за доставка. 

4. Стойността за доставка може да изчислите, като въведете Град и след това натиснете бутона  "изчисли доставката".

За да се изчисли сумата за доставка не е необходимо да въвеждате личните си данни, а единствено Град за доставка. В системата ни има вкарани градове, които може да избепете от падащо меню.

След като направите вашата онлайн поръчка наш служител ще се свърже с вас по телефона за  детайли относно доставката и потвърждение (за поръчки направени след 19ч.  или в неделя след 15часа, ще се свържем с Вас на следващият ден) 

Ако срещате затруднения при поръчването на продукти, не се притеснявайте да ни позвъните или пишете.

Продукти в промоция от 18-ти юни до 24-ти юни 2018г