Лепило топлоиз. плоск. DCP ръчно 750мл Thermofix

Лепило за  топлоизолационни плоскости  DCP ръчно 750мл Thermofix
Още няма гласове
12,50лв.
 / 
бр.

Лепило за  топлоизолационни плоскости  DCP ръчно 750мл Thermofix

Termofix Hand Foam е готова за употреба, еднокомпонентна полиуретанова пяна за лепене, втвърдяваща чрез атмосферната влага. Уникалният състав на Termofix Hand Foam осигурява бърза и висока якост на сцепление с различни строителни основи като стени, топлоизолационни плоскости, зидария и дървени плоскости.

Приложение: Трайно залепване на топлоизолационни плоскости като EPS, XPS, стиропор и каменна вата върху фасади и фундаменти , монтаж на керемиди, запълване на фуги между топлоизолационни плочи. Изолационне материал за прозорци и каси на врати.

Употреба: Всички повърхности трябва да са чисти и обезмаслени. Оптималната температура на флакона е между +5оС и +25оС, а на околната -5оС до +30оС. Препоръчително е да се навлажнят повърхностите с оглед подобрение на разширяването и втвърдяването на пяната, особено в зони с ниска влажност /под 50% отв.влажност/. Преди употреба разклатете добре флакона. Накрайникът се навива към дюзата на пяната. Работно положение на флакона е с обърнат надолу вентил. Нанесете пяната за лепене върху изолационната плоскост на плътни ивици, успоредно на страните на плоскостта /3см. от ръба/ и една ивица по средата, успоредна на дългата страна /допустимо е до 25см. разстояние между ивиците/. След нанасяне на пяната отстранете с ацетон, втвърдената пяна – само механично. Втвърдената пяна може да се боядисва с бои на водна основа.

Ограничения: Не залепва върху тефлонови, полиетиленови и силиконови повърхности. Втвърдената пяна е чувствителна към UV- лъчи и пряка слънчева светлина.

Опаковка: 750мл.

Кат.№: 512005259
Производител: DCP

Продукти в промоция от 18-ти юни до 24-ти юни 2018г